Logo eilandennieuws.nl

Tennisvereniging Het Westrak organiseert Open Toernooi 2020

OUDE-TONGE - Ook dit jaar zal tennisvereniging Het Westrak in Oude-Tonge haar open toernooi weer organiseren. Dat betekent een mooi toernooi in verschillende klassen, met de befaamde menu’s en de gebruikelijke gezelligheid, maar met inachtneming van de 1,5 meterregel.

Het toernooi heet niet voor niets Geweun Gezellig en de toernooicommissie zal ervoor zorgen dat het deze naam niet voor niets gekozen heeft. Eenieder die met het open toernooi in week 34 mee wil doen, kan zich inschrijven via de KNLTB-app of via Mijn KNLTB. Het naleven van de afstandsregels en de looppatronen in de kleedkamer, de kantine en buiten zijn onlangs geoefend tijdens een uitwisselingstoernooi met de tennisvereniging uit Bruinisse.

In de afgelopen periode heeft onze vereniging er een flink aantal junior- en seniorleden bijgekregen. Tevens is er een leuke zomeractie gestart, waar bij nieuwe leden een tennisracket, een blik ballen en vier groepslessen krijgen. De wekelijkse woensdag-clubavond wordt weer goed bezocht, zodat nieuwe leden daar zo aan kunnen schuiven om elkaar en de andere leden leren kennen. Op deze manier probeert de vereniging net als de andere sportverenigingen in de gemeente weer zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen.

Meer berichten