Logo eilandennieuws.nl
DCIM\100MEDIA\DJI_0105.JPG
DCIM\100MEDIA\DJI_0105.JPG

GZB Zomermuziekavond en matineeconcert in Dorpskerk

OUDDORP - Op donderdag 23 juli om 19:30 uur wordt met inachtneming van de RIVM-regels een muziekavond gehouden in de Dorpskerk aan de Weststraat 2 in Ouddorp. Het thema van de avond is 'U zij de Glorie'.

Jan Bezuijen bespeelt het Van Vulpen orgel en zal samen met de uit Dirksland afkomstige Marjet van ’t Geloof (blokfluit) en Bart van ’t Geloof (cello) enige sonates en koralen van verschillende klassieke componisten ten gehore brengen. Op het orgel zal onder meer gespeeld worden “Mein Gott das Herze bring ich dir” van Krebs en van Bach samen met de cello “Wachet auf, ruft uns die Stimme”. Op de klavecimbel zal Jan Bezuijen de Arietta, Thema met 9 variaties van Pachelbel spelen. Marjet van ’t Geloof verzorgt een solo met de blokfluit. Er wordt een programmablad met daarin de uit te voeren stukken ter beschikking gesteld. Iedereen is van harte welkom. De collecteopbrengst is bestemd voor de GZB. De volgende muziek- en zangavond is gepland op donderdag 6 augustus, waarin Wim Visser uit Nieuwe Tonge zal begeleiden.

In de zomermaanden is de Dorpskerk op zaterdag van 10:30 tot 12:30 uur open. Om 11:00 uur wordt er een matineeconcert gegeven door een predikant. Op 25 juli wordt ds. L.W. den Boer uit Sliedrecht verwacht, samen met zijn zoon Thomas die trompet speelt. Op 1 augustus komt ds. E. Agterhuis uit Heinenoord, samen met zijn echtgenote die viool speelt.

Meer berichten