Logo eilandennieuws.nl

Sportieve en gezellige afsluiting vanschooljaar bij OBS Ollie B. Bommel

DEN BOMMEL - Het schooljaar 2019-2020 zal niet snel vergeten worden. Ook op OBS Ollie B. Bommel was het een bijzonder jaar, want door alle coronamaatregelen liep alles heel anders dan gepland. Veel activiteiten konden helaas niet doorgaan en dat vonden zowel de leerlingen als de leerkrachten erg jammer.

Reden genoeg om toch te zorgen voor een leuke en gezellige afsluiting van dit bijzondere schooljaar en daar zijn de dames van de activiteitencommissie en het team goed in geslaagd. Veel blije koppies waren te zien op de laatste schooldag van het jaar. Er was een gevarieerd programma samengesteld zodat er voor ieder wat wils was.

Alle groepen kregen een sportieve activiteit aangeboden welke verzorgd werd door twee coaches van Sport4All GO. Ze hadden een tof parcours opgesteld en de kinderen genoten volop. Ook heer Ollie was natuurlijk van de partij om de kinderen aan te moedigen.

Op het plein vermaakten de kinderen zich prima met het buitenspeelmateriaal en ook werd er een mooi vakantiedoosje versierd tijdens het creatieve momentje.

De ochtend werd afgesloten met een lekker frietje en een snackje van café De Bommelaer en zo konden de kinderen terugkijken op een gezellige afsluiting van het schooljaar en gaan genieten van hun welverdiende vakantie.

Meer berichten