Afbeelding

Jongerenkoor Ons Eiland start met bijzonder kerstproject

Algemeen 527 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Jongerenkoor Ons Eiland start onder leiding van Peter Wildeman in september met een nieuw en bijzonder kerstproject.

Toen het coronavirus kwam, had het koor er net een prachtig concert opzitten in Goedereede. Het oratorium ‘De Bergrede’. Afgelopen week heeft het koor weer voor het eerst opgetreden in de grote kerk van Tholen voor een speciaal Facebook/Youtubeconcert, dat wordt uitgezonden op zaterdag 25 juli om 19.30 uur. Het concert is te bekijken op het Facebookaccount van Duo 4 handen en via www.4handen.nl. Het koor zong volgens de richtlijnen van de RIVM op 1,5 meter afstand en het klonk naar eigen zeggen geweldig.

Vanaf heden kunnen jongeren vanaf 14 jaar zich weer opgeven via de website van Peter Wildeman, www.peterwildeman.nl. Het nieuwe kerstproject wordt een bijzonder gebeuren. Het koor zingt de kerstcantate ‘Op weg naar Bethlehem’. Het stuk is gearrangeerd door Wildeman en bevat een scala aan imposante kerstliederen. Het koor studeert in de Mèkkerstee van Ouddorp en geeft kerstconcerten volgens de nieuwe norm in Middelharnis, Tholen en Ouddorp. Het koor wordt muzikaal ondersteund door Joost van Belzen, Tenira Sturm, en als je een instrument speelt, dan kun je in het orkest van het koor meespelen. Meer info is te vinden op de website van Peter Wildeman.

Uit de krant