Logo eilandennieuws.nl
(Foto: Stefan Claessens).
(Foto: Stefan Claessens). (Foto: Stefan Claessens)

Speelnatuur van OERRR op Tiengemeten vanaf 1 juli weer open

TIENGEMETEN - Woensdag 1 juli opent Natuurmonumenten weer de deuren van Speelnatuur van OERRR op Tiengemeten. In eerste instantie alleen op woensdagmiddag en in het weekend. In het zuiden start op 11 juli de zomervakantie en vanaf dan is Speelnatuur bijna dagelijks geopend van 10.15-16.45 uur. Alleen op maandag is het gesloten voor onderhoud.

Om te gaan ravotten in de natuurspeeltuin moet je vooraf op de website van Natuurmonumenten een pont- en entreekaartje kopen. Ter plaatse kaartjes kopen is niet mogelijk. Daarnaast meldt Natuurmonumenten dat vanaf 13 jaar het dragen van een mondkapje tijdens de overtocht met de pont verplicht is.

Kinderen kunnen naar hartenlust ravotten in Speelnatuur van OERRR. In 4,5 hectare natuurterrein kunnen ze vlotten of hutten bouwen, spelen met water en blubber of op zoek naar bloemen en beestjes. De modderglijbaan is vaak favoriet. Voor de kleintjes is er veilig Ukkie-eiland. Ouders houden hier makkelijk overzicht, terwijl peuters en kleuters spetteren of waden door het ploeterbeekje. Informatie over de natuurspeeltuin is te vinden op de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten.

Meer berichten