Logo eilandennieuws.nl

RTM-trammuseum start zomerseizoen

OUDDORP - Vakantie in eigen land betekent dagjes uit. Waar kan dat beter dan op de Kop van Goeree? Naast strand, duinen en bos is een ritje per RTM-tram en een bezoek aan het museum aan de Brouwersdam een leuke dagbesteding voor het hele gezin.

Vanaf 1 juli rijdt de RTM-tram weer tussen het museum aan de Brouwersdam (G.C.Schellingerweg 2, 3353MD in Ouddorp, deelgebied De Punt-west) en Scharendijke op de woensdagen, de donderdagen en de zaterdagen. De trams vertrekken om 11.45, 13.30 en 15.30 uur. De rijtijd is een uur en u kunt mee door minimaal twee dagen van tevoren te reserveren voor een rit via reserveringen@rtm-ouddorp.nl. De kaartjes betaalt u gewoon aan ons loket (alleen pinnen). Op tussenstations wordt niet gestopt en aan het eindpunt mag u er, helaas, (nog) niet uit. De tram van 13.30 uur sluit aan op de rondvaartboot. De rondvaart op de Grevelingen duurt twee uur. Meer informatie is te vinden op www.rtm-ouddorp.nl.

"Wij volgen het volledige RIVM-protocol", aldus het trammuseum in een toelichting. "Daarom verzoeken wij u ook een uur voor de geplande rit aanwezig te zijn. Dan kunt u in alle rust het museum zelf bekijken, de nieuwe tentoonstelling over Brouwershaven bezoeken en wat eten en of drinken. Tegen vertrektijd wordt u door onze vrijwilligers naar uw plaats begeleid. Na afloop verlaat u het terrein via een speciale uitgang. Wij hopen u zo toch een leuke dag te bezorgen, ondanks alle maatregelen wegens het coronavirus.

Meer berichten