Afbeelding

Aanmeldperiode glasvezel voor bedrijventerreinen verlengd

Algemeen 320 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - De afgelopen periode heeft 'Glasvezel buitenaf' geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de diverse bedrijventerreinen op Goeree-Overflakkee. Hoewel er veel animo is voor een glasvezelaansluiting, merken zij dat veel ondernemers door de situatie rondom corona momenteel andere zaken aan hun hoofd hebben. Daarom is er besloten om de actie te verlengen tot 15 juni. En dat is goed nieuws voor de ondernemers die zich nog niet aangemeld hebben. Als 45 procent van de ondernemers zich voor deze datum aanmeldt, wordt er glasvezel aangelegd.

Tea Both-Verhoeven is wethouder Openbare Werken, Innovatie, Economie, Duurzaamheid, Landbouw, Visserij en Eilandmarketing. Zij is bijzonder blij met het initiatief van 'Glasvezel buitenaf' en steunt de aanleg van glasvezel op het eiland. “Voor de bedrijven op ons eiland Goeree-Overflakkee is het belangrijk om te beschikken over een snelle en betrouwbare internetverbinding, nu en in de toekomst. Voor mij is het glashelder: het belang van een goede digitale bedrijfsvoering wordt in deze tijd steeds groter. Daarom zijn we als gemeente blij dat Glasvezel buitenaf de bedrijventerreinen wil/zal aansluiten op glasvezel.”

Meer informatie is beschikbaar op de website www.glasvezelbuitenaf.nl/bedrijventerreinen. Daar kunnen geïnteresseerde ondernemers zich ook aanmelden.

Uit de krant