Afbeelding

Geslaagden feliciteren in de krant

Algemeen 448 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Geen examens, geen feest ter ere van het geslaagd zijn. Deze weken zijn voor de meeste eindexamenkandidaten normaal een spannende en (als je geslaagd bent) leuke tijd. Door de coronacrisis gaat alles anders dan normaal en dat is in dit geval gewoon niet leuk. 

Om de geslaagde jongeren toch een beetje op te vrolijken, biedt Eilanden-Nieuws in de krant van 9 juni aanstaande de mogelijkheid om geslaagden te feliciteren via de krant. Felicitaties kunnen tot maandag 8 juni om 09.00 uur worden aangeleverd via een speciale pagina op de website van de krant: https://www.eilandennieuws.nl/geslaagd. Hier kun je de naam van de geslaagde invullen met daarbij een felicitatie van maximaal 40 woorden. Ook kun je een foto van de geslaagde insturen per mail. 

In tegenstelling tot de eerdere felicitatieactie vragen we voor het feliciteren van de geslaagden een kleine bijdrage van 14,99 euro per felicitatie. Alle relevante informatie en de betaalwijze zijn terug te vinden op de speciale pagina. Zo maken we deze mijlpaal voor de geslaagden toch tot een feestelijke aangelegenheid.

Uit de krant