Logo eilandennieuws.nl

Brood, kaas en eieren voor Hemelvaartsdag

OUDDORP - Na de succesvolle Paasbrunchactie met Pasen heeft de activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente Ouddorp niet stilgezeten.

Zo is er een verlotingsactie geweest, de trekking was op 12 mei en er zijn mooie prijzen gewonnen. Zie de Facebookpagina voor meer info: www.facebook.com/activiteitencommissieouddorp). Ook was er de Moederdagactie met planten, bloemen en (chocolade) stukjes. Er zijn weer heel veel moeders, oma’s, vrouwen en vriendinnen blij gemaakt afgelopen zondag.

Verswarenactie

Momenteel loopt er de verswarenactie i.s.m. Echte Bakker Akershoek en Kaashandel Dammers uit Ouddorp. De producten van deze actie zijn de dag voor Hemelvaartsdag op te halen, zodat u deze vrije dag heerlijk kunt genieten van allerlei lekkers. Er zijn heerlijke broodjes, bolussen, paasbrood en andere lekkernijen te koop, vers van de bakker. Via Kaashandel Dammers verkopen wij overheerlijke graskaas, Villa Nella, boter, eieren en nog meer kaasspecialiteiten en producten voor aantrekkelijke prijzen. U kunt dit nog bestellen via het formulier op de website: tinyurl.com/verswarenactie2020 of de QR-code scannen op de afbeelding. De bakkersproducten worden door Bakker Akershoek keurig ingepakt en de kaas wordt vacuüm verpakt aangeleverd door Kaashandel Dammers.

U kunt de versproducten nog tot 15 mei bestellen. Op woensdag 20 mei kunt u de bestelling afhalen in de Morgenster (Weststraat 2 in Ouddorp) of laten bezorgen in Ouddorp voor € 1,- (Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen). De opbrengst komt ten goede aan de Hervormde Gemeente Ouddorp. “We bedanken Echte Bakker Akershoek en Kaashandel Dammers hartelijk voor deze samenwerking”, aldus de activiteitencommissie.

Meer berichten