Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Kleurplaatwedstrijd ten bate van KiKa

GOEREE-OVERFLAKKEE - Kees Witte, ambassadeur van KiKa heeft een idee om kinderen te helpen die zich soms in deze tijd wat vervelen.

Kees Witte aan het woord: “Zoals jullie gehoord hebben, heerst er in Nederland een virus. Door alle maatregelen rondom dit coronavirus moesten jullie eerst heel vaak je handen wassen. Maar nu mogen jullie helemaal niet meer naar school. Dat lijkt niet zo erg, maar dat gaat toch snel vervelen. Want voetbal, hockey, tennissen en alle andere leuke dingen zoals kinderfeestjes, gaan niet door. En wat belangrijk is: laat je niet bang maken door berichtjes op social media. Deze kloppen soms helemaal niet. Het is belangrijk dat we vrolijk en positief blijven. Dat we elkaar helpen en vooral lief zijn voor elkaar. Nu hebben wij van KiKa Goeree-Overflakkee gedacht dat het misschien wel leuk is om een kleurenplaat wedstrijd te organiseren, dus doe mee en maak kans op één van de mooie KiKa-beren of één van de prachtige prijzen die beschikbaar zijn gesteld door Erna van de Valk van T-Toys uit Dirksland. Maar naast de mooie prijzen die je kunt winnen steun je ook Kika, Danielle Jansen van Huis van Jansen uit Middelharnis geeft voor elke ingeleverde kleurplaat 50 eurocent wat dan weer naar KiKa gaat”, aldus Kees Witte.

Wie mee wil kleuren kan via de link https://we.tl/t-t59rvuhwfU de kleurplaat downloaden. Kleur de kleurplaat mooi in en ben je klaar? Stuur dan je kleurplaat naar Kees Witte, Fazantstraat 3 3245 VD Sommelsdijk.

Meer berichten