Afbeelding

Lezing in de Boei door Manja Meijer Coach rondom kanker

Algemeen 396 keer gelezen

OUDDORP - Inloophuis de Boei heeft in samenwerking met de oncologieafdeling van het van Weel Bethesda ziekenhuis Manja Meijer uitgenodigd van EMDE coaching. Op de Boeidag van 10 maart.

EMDE coaching helpt je grip en regie te behouden bij kanker. Ook als je zelf geen kanker hebt, maar een naaste bent. Als je geraakt wordt door kanker is het helemaal niet gek om het even niet meer te weten. Er over in gesprek gaan helpt om weer grip te krijgen. Grip op dat wat je bezig houdt, grip op de wirwar aan emoties. Denk daarbij aan angst, vermoeidheid, zorgen om je omgeving, zingeving, schaamte en omgaan met de veranderingen die je (lichamelijk) ondergaat.
Manja is ervaringsdeskundige en opgeleid tot coach, ook zij bezocht inloophuis de Boei. Wat zij nu doet ligt in het verlengde van waar inloophuis de Boei voor staat. Daar waar de Boei ondermeer gericht is op lotgenoten contact, begeleidt door de zeer deskundige gastvrouwen, geeft Manja in haar praktijk een op een begeleiding en gaat de diepte in. De gevolgen van kanker leggen uitdagingen op je weg. Uitdagingen die (liefdevolle) aandacht en inzicht vragen. En ook energie en geduld...

De lezing op dinsdag 10 maart begint om 13.00 uur. Tijdens deze middag wordt dieper ingegaan op de pijnpunten waar je als kankerpatiënt of als naaste tegen aan kan lopen en hoe je daarmee om zou kunnen gaan.
Inloophuis de Boei, locatie 'de Overkant', Dijkstelweg 33 te Ouddorp is open vanaf 10.00 uur 's ochtends. De afstand kan bezwaarlijk zijn daarom kan men geheel kosteloos gebruik maken van de chauffeursdienst. Opgeven kan via 06 22111572 of info@deboeigo.nl
Besluit u de hele dag te willen blijven, de Boei is open tot 16.00 uur, dan wordt aangeraden om een lunch mee te nemen.

Uit de krant