Logo eilandennieuws.nl
Foto: unknown

Pop-up Duo-expositie in de Overkant

OUDDORP - Vanaf 22 februari is er een nieuwe duo-expositie in De Overkant, waarbij Het Landschap de hoofdrol speelt.

Heel vaak is de Overkant op zaterdag bezet voor feestelijke bijeenkomsten. Zaterdag 22 februari is speciaal vrijgehouden voor de nieuwe expositie. Mirian Zimmerman exposeert samen met andere kunstenaars.

Bij Mirian Zimmerman zorgt het landschap voor een onuitputtelijke inspiratiebron. Het landschap kan gaan over het ideale. Het geromantiseerde droomlandschap. Een landschap waar in je graag wilt verblijven. Maar een landschap kan ook gaan over vergankelijkheid, leven en dood. De laatste paar jaren is ze vooral met bomen bezig.
De expositie wordt aangevuld met kunstwerken van verschillende kunstenaars. O.a. met een mysterieus werk van Nell Heins tot een bijna impressionistische kijk op de skyline van Rotterdam door Jan Langendam. Lenie van den Bulk presenteert een abstracte invulling van het landschap, terwijl Liz een olijk, felgekleurd grachtenschilderij laat zien.

De expositie is verder op afspraak te zien t/m 24 mei 2020. Zaterdag 22 februari bent u dus van harte welkom in de Overkant van 11.00 tot 17.00 uur. Gratis koffie, en genoeg tijd om van de schilderijen te genieten of om rond te kijken of de Overkant wat voor u is voor een bijeenkomst. Voor afspraken belt u Peter T. Grinwis 0653771805

Meer berichten