Logo eilandennieuws.nl
(Archieffoto: Wim van Vossen).
(Archieffoto: Wim van Vossen). (Foto: Wim van Vossen)

Werkzaamheden N215 week uitgesteld

GOEREE-OVERFLAKKEE - De provincie Zuid-Holland heeft dinsdag besloten de werkzaamheden aan de nieuwe rotonde Staakweg (N215) bij Dirksland te verplaatsen naar het reserveweekend van 14 februari. De werkzaamheden waren gepland voor komend weekend, maar zijn afgeblazen vanwege de verwachte slechte weersomstandigheden. De N215 is komend weekend dus gewoon open voor alle verkeer.

Het uitstel betekent dat de N215 vanaf vrijdag 14 februari 20.00 uur tot en met maandag 17 februari 05.30 uur is de N215 vanaf de N57 tot aan de Watertoren bij de rotonde Oudelandsedijk in Dirksland afgesloten voor alle doorgaande verkeer. Alle omleidingsroutes en de bereikbaarheid van Dirksland en Melissant blijven ongewijzigd. Stellendam is alleen bereikbaar vanaf de N57 via de Korteweg en de Meester Snijderweg. Dirksland is alleen bereikbaar via de N215 vanaf Middelharnis en Melissant is te bereiken via de N57 en de oude Provincialeweg (Plaatweg). Het verkeer vanaf Melissant richting Stellendam en de N57 kan wel over de N215.

Het doorgaande verkeer wordt tijdens de weekendafsluiting omgeleid over Schouwen-Duiveland via de N57 en de N59. De extra reistijd is ongeveer een uur. Het openbaar vervoer blijft tijdens de weekendafsluiting de normale route rijden volgens dienstregeling. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de weekendafsluiting via de gebruikelijke route over de Kraaijerdijk en de Westhavendijk.

Meer informatie over de werkzaamheden en over het hele project 'N215 Omleiding Melissant-Dirksland' is te vinden op www.zuid-holland.nl/N215.

Meer berichten