Logo eilandennieuws.nl
De groep met winnaars voor de Dorpstienden. Foto: Jaap Peeman
De groep met winnaars voor de Dorpstienden. Foto: Jaap Peeman

70 winnaars winteractie Ouddorp ondernemers

OUDDORP - Afgelopen zaterdag ontvingen de winnaars van de winteractie hun prijs. In de Dorpstienden werd de actie afgesloten van BIZ Ouddorp Centrum, er werden achtduizend volgeplakte formulieren ingeleverd.

Zeven weken op rij werden er 10 winnaars getrokken. In totaal zijn er dus 70 winnaars. De weekwinnaars winnen allemaal een cadeaubon van € 25,-. Daarnaast maakten de weekwinnaars ook nog eens kans op vier extra prijzen: een hoofdprijs van € 250,-, een 1e prijs van € 125,-, een 2e prijs: € 75,- en een 3e prijs: € 50,-. De hoofdprijs werd dit keer gewonnen door: Ina van Splunter uit Ouddorp.

Op 30 november 2019 ging de Winteractie van start. Bij besteding van € 10,- bij een van de winkeliers in Ouddorp kregen klanten één zegel. Bij 20 zegels maakte je al kans op een prijs. Alle gewonnen cadeaubonnen zijn tot 1 april 2020 te besteden bij de winkeliers van Ouddorp.

De BIZ Ouddorp Centrum zit niet stil, de rest van het jaar worden er nog meer leuke acties georganiseerd. Hou daarom de Blauwe Stapper en de facebookpagina https://www.facebook.com/ouddorpcentrum in de gaten.

Meer berichten