Logo eilandennieuws.nl
Foto: Picasa

Nieuwjaarsduik Middelharnis succesvol voor KiKa

MIDDELHARNIS - Kees Witte, KiKa-ambassadeur voor Goeree-Overflakkee heeft weer genoten van de Nieuwjaarsduik die op het Havenhoofd van Middelharnis werd gehouden. Hij dankt iedereen die heeft meegedaan want er kon weer een mooi bedrag voor KiKa worden geïncasseerd.

Kees vertelt dat hij in de ochtend van Nieuwjaarsdag al bij de voorbereidingen was betrokken. "Het was het eerste evenement van KiKa-GO in 2020. Om 12.00 uur werden de eerste inschrijving al gedaan dus beloofde het weer een leuke duik te worden. René en zijn mede-duikers van Duikgroep 84 arriveerde en zij gingen alles uitzetten waar de deelnemers via deze route naar het water gingen om de duik te nemen, inmiddels was de EHBO van BeCare ook gearriveerd op het Havenhoofd".

Tegen 14.00 werd de warming-up verzorgd door Budokai Senshi en vervolgens werd het startschot gelost, "waarna de ruim 70 deelnemers naar het koude water renden om een frisse duik te nemen. Respect is wat ik heb voor deze oudere maar zeker voor de vele kinderen die de duik namen voor hun zieke leeftijdsgenootjes", aldus Kees Witte.

Deze 'KiKa-nieuwjaarsduik' bracht € 482,- en het bedrag werd nog verhoogd met een gift van € 100,- door de Duikgroep 84. Kees wil dan ook iedereen 'super bedanken' die heeft mee gedoken. Ook Jolanda en Eef voor de gastvrijheid in het restaurant, Duikgroep 84 en BeCare. "Verder dank ik ook mijn KiKa-smurfen voor de inzet".

Meer berichten