Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Speciale actie voor lezers van Eilanden-Nieuws Concert The MuSix in Ouddorp

OUDDORP – The MuSix geeft op vrijdag 3 januari een instrumentaal concert in de Doopsgezinde kerk in Ouddorp. Na de succesvolle concertserie in 2019 met ruim 3500 bezoekers, komen de zes bevriende muzikanten nu ook naar Ouddorp. The MuSix heeft voor deze tour een nieuw programma gemaakt. Het concert begint om 19.30 uur, de deuren gaan open om 19.00 uur.

Concerten van The MuSix kenmerken zich door een combinatie van hoog niveau en een ongedwongen sfeer. Op het programma staat een reeks (licht) klassieke werken die door de zes musici vol overgave worden gespeeld. De gekozen stukken zijn soms romantisch, dan weer spectaculair uitbundig van aard. Bezoekers waarderen de concerten niet alleen om de kwaliteit van de uitvoering, maar ook om het spelplezier dat er vanaf spat.

De entreeprijzen voor het concert bedragen € 12,50 (volwassenen), € 5,- (kinderen t/m 12 jaar) en € 25 (familiekaart 2 volwassenen en onbeperkt aantal kinderen t/m 12 jaar). Tijdens de avond is er een collecte voor stichting Stephanos.

Speciale actie voor lezers van Eilanden-Nieuws

Voor de lezers van Eilanden-nieuws is er een voordeelactie: zij ontvangen 20% korting! Ga naar www.gezinsenergieshop.nl, bestel kaarten en vul boncode GE-Musix20 in. The Musix bestaat uit Maria Knops (harp), Martha van Gent (dwarsfluit), Corrie Wielink (viool), Csaba Erdös (cello), Arie van der Vlist en Lennert Knops (orgel en piano). Tijdens het concert zijn CD's van het zestal verkrijgbaar.

Voor meer informatie en toegangskaarten: www.themusix.nl.

Meer berichten