Logo eilandennieuws.nl
Het centrale kantoor aan de Langeweg in Middelharnis. Met een impressie van de nieuwe belettering.
Het centrale kantoor aan de Langeweg in Middelharnis. Met een impressie van de nieuwe belettering. (Foto: )

Oost West Wonen wil sleutelrol spelen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op 1 juli fuseerden de vier woningbouwverenigingen (Beter Wonen Goedereede, Beter Wonen Ooltgensplaat, FidesWonen en Woongoed GO) op Goeree-Overflakkee tot één nieuwe organisatie. Deze nieuwe corporatie gaat vanaf nu verder met de naam Oost West Wonen.

Niet alleen de naam verandert, ook het logo krijgt een heel nieuw uiterlijk. Een sleutel staat centraal in de nieuwe huisstijl. Het is een symbool voor wonen, voor thuis. Oost West Wonen heeft voor dit beeld gekozen omdat zij een sleutelrol willen spelen in goede huisvesting op Goeree-Overflakkee. De nieuwe naam staat voor betaalbare huizen van oost tot west Goeree-Overflakkee. En dat alles in een herkenbare kleurstelling van donkerblauw met licht rood en aqua blauw. De gefuseerde corporatie heeft het kantoor in het centrum van Middelharnis, aan de Langeweg 10. Vanaf 20 december aanstaande verandert ook het telefoonnummer in 0187-221100. Alle oude nummers vervallen dan.

Heel Goeree-Overflakkee
De nieuwe organisatie heeft verhuurt 6.500 huizen in de dorpskernen Achthuizen, Den Bommel, Dirksland, Goedereede, Goedereede-Havenhoofd, Herkingen, Langstraat, Melissant, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Ouddorp, Oude-Tonge, Sommelsdijk, Stad aan 't Haringvliet, Stellendam en Zuidzijde.

Meer berichten