Logo eilandennieuws.nl
Foto: Ellen van den Doel

Kalender Goeree-Overflakkee 2020

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het jaar 2019 begint al weer op zijn einde te lopen. Dat betekent dat een nieuw jaar, 2020, weer voor de deur staat. Een kalender mag niet ontbreken, handig voor op kantoor of natuurlijk gewoon voor thuis.

Voor 2020 heeft Ellen van den Doel een kalender ontworpen. Een kalender met de mooie landschappen van Goeree-Overflakkee. Iedere maand staat een andere foto centraal. Dit is een muur-maandkalender met een A3 formaat, hierdoor komen de foto's mooi tot zijn recht. Ook staan alle feestdagen staan erin benoemd. Over feestdagen gesproken, een kalender is gelijk ook een leuk cadeau idee om te geven met Kerst. De kalender is te bestellen via de website: el-foto.nl/kalender-2020 De kalender wordt dan thuis bezorgd.
Denkt u nu, "ik zou zelf wel zulke mooie foto's willen maken zodat ik volgend jaar mijn eigen kalender kan maken"? Meld u dan nu aan voor de basiscursus fotografie op 14 december in het Wijkcentrum in Middelharnis. De cursus is geschikt voor mensen met een camera die handmatig in te stellen is, zoals een spiegelreflex of een systeemcamera. Tijdens deze cursus worden onder andere de termen sluitertijd, diafragma en iso behandeld. Oftewel, het handmatig instellen van de belichting van de camera. Je kunt je opgeven voor deze cursus via el-foto.nl/cursus-fotografie

Meer berichten