Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Oproep CDA: welke mantelzorger geeft u op?

GOEREE-OVERFLAKKEE - De zorg op Goeree-Overflakkee zou ondenkbaar zijn zonder de inzet, liefde en aandacht van alle mantelzorgers.

Het CDA heeft daar grote waardering voor en voelt het als haar plicht om hun zorg te ondersteunen en te vergemakkelijken. Om de waardering naar mantelzorgers over te blijven brengen, hoopt het CDA Goeree-Overflakkee rond de 'Dag van de Mantelzorg' weer vele mantelzorgers op ons eiland te bezoeken.
Zorgen voor elkaar moet volgens het CDA beloond en gewaardeerd worden. Daarom gaat het CDA – voor het achtste jaar op rij – de door u opgegeven mantelzorgers op zaterdag 9 november een persoonlijk bezoekje brengen en een kleinigheidje aanbieden als blijk van waardering.
Opgeven mantelzorgers
Kent u mantelzorgers op Goeree-Overflakkee die onbetaald en veelal langdurig zorgen voor zieke, gehandicapte of oudere familieleden of bekenden? Laat weten dat u dit waardeert en geef deze mantelzorgers op bij het CDA Goeree-Overflakkee! Aanmeldingen met naam en adres van de mantelzorgers kunnen tot uiterlijk vrijdag 8 november doorgegeven worden via cdagoereeoverflakkee@gmail.com.

Meer berichten