Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Concert en Videoshow op Diekhuusplein

MIDDELHARNIS - Coöperatie Deltawind bestaat dit jaar 30 jaar en de leden van Deltawind vieren dit graag met het hele eiland. Daarom organiseert de coöperatie verspreid over het eiland verschillende evenementen.

Op het Diekhuusplein in Middelharnis wordt zaterdag 12 oktober een spectaculaire videoshow geprojecteerd op het Diekhuus in combinatie met een live pianoconcert. De videoshow zal vanaf 18.00 uur worden opgestart om alvast in de sfeer te komen. De organisatie adviseert iedereen om vanaf 21.00 uur aanwezig te zijn zodat je niets mist van dit absolute hoogtepunt.
Het evenement is vrij toegankelijk voor iedereen. De bezoekers wordt aangeraden om zelf klapstoelen of kussens mee te nemen. Op het plein is slechts een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Programma

Start video performance: 18.00 uur Start concert: 21.30 uur. Einde concert: 22.15 uur. Einde video performance: 23.00 uur
Een spectaculaire video performance d.m.v. videomapping op het Diekhuus naar ontwerp van Emile Steginga (www.stegingavisuals.nl) in combinatie met de uitvoering van een bewerking van de Canto Ostinato van Simeon ten Holt door docenten van het muziekgebouw: Piet Westhoeve (piano), Paul Stark (piano) en Jonas Linnemann (slagwerk). (Foto: Emile Steginga).

Meer berichten