Logo eilandennieuws.nl
Foto: Picasa

Zuidwester Mannenkoor start tweede project

GOEREE-OVEFLAKKEE - Met veel plezier start het projectkoor van de geboren Flakkeeër Martin Mans met een nieuwe serie repetities en concerten. Het nieuwe project is een Muzikale Winterreis die op 21 september in de Exoduskerk in Sommelsdijk begint en op 25 januari 2020 met een nieuwjaarsconcert in de Hervormde Kerk in Oude-Tonge afsluit.

Totaal staan drie concerten op het programma waarvan twee kerstconcerten. Zodoende bestaat het nieuwe repertoire voor een deel uit kerstliederen. Daarnaast wordt een greep uit het bestaande repertoire gedaan waarin het water en de storm centraal staan. Martin Mans neemt de repetities voor zijn rekening en Jos Mans is bij het project betrokken als solozanger en pianist. Zangers van Goeree-Overflakkee en uit de hele Zuidwesthoek zijn van harte welkom om de gelederen te versterken. Het project bestaat uit drie repetities en drie concerten.

Repetitiedata: Zaterdag 21 september 2019; Zaterdag 26 oktober 2019; Zaterdag 23 november 2019 in de Exoduskerk, Dorpsweg 97a, Sommelsdijk. Aanvang 10.00 – 13.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur.
Concertdata: Woensdag 11 december 2019 Hervormde Kerk Oud-Beijerland; Donderdag 19 december 2019 Bonaventurakerk Woerden; Zaterdag 25 januari 2020 Hervormde Kerk Oude-Tonge.
De prijs voor deelname bedraagt € 60,= voor het hele project bestaande uit drie repetities, drie concerten en een muziekboek.

Inschrijven is mogelijk via de website: www.martinmans.nl, of per e-mail naar secretariaat@martinmans.nl onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats, tel. no., e-mailadres en stemsoort.

Meer berichten