Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Duizend euro van Van der Linde rommelmarkt voor Africa Mercy

OUDDORP - Vorige week werd Janetta Bosh-Voogd verrast door Lijnie van der Linde met haar jongste rommelmarkthulpje Feline.

Samen overhandigden ze een reddingsband met rondom 1000 euro geplakt en met foto van het Hospitaal schip de Africa Mercy, waar Janetta en haar man Bert werkzaam zijn.
Een deel van het geld zal worden besteed aan de operatie's op het schip en een deel van het geld zal voor Janetta en haar gezin zijn. Wilt u meer weten over dit mooie werk, kijk dan op www.mercyships.nl.
Een paar dagen later werden de zus van Janetta, Jacoline Bijkerk-Voogd en haar man Andy, met twee van de kinderen Stefan en Elise, verrast door Lijnie met een bak met medische spullen en een vliegtuigje opgevuld met 1000 euro.
Een deel van het geld zal besteed worden aan MAF Suriname zelf, Andy is daar piloot, en een deel van de opbrengst zal besteed worden aan Stichting Zendingondersteuning Suriname, om Bijbels aan te schaffen, Jacoline geeft ook Bijbelonderwijs daar, kijk voor meer informatie op www.szos.nl.

Meer berichten