Logo eilandennieuws.nl
Het team van Auto Koese, met links vestigingsmanager Bert van Biert.
Het team van Auto Koese, met links vestigingsmanager Bert van Biert. (Foto: )
advertorial

"Auto Koese blijft zeker weten op Goeree-Overflakkee"

MIDDELHARNIS - "Wij blijven gewoon op het eiland," zegt Bert van Biert stellig. Hij is vestigingsmanager bij Auto Koese in Middelharnis. "We moeten wel uit ons huidige pand aan de Kastanjelaan als ons huurcontract afloopt, maar we zijn hard bezig met een nieuwe locatie op Goeree-Overflakkee. We gaan absoluut niet weg."

Tekst en foto: Martijn de Bonte

Het bedrijf is gespecialiseerd in Peugeot en Citroën en is sinds kort aangesloten bij de organisatie Euro Repar Car Service. Dat is onderdeel van Peugeot Nederland en betekent dat Auto Koese gebruik kan maken van de originele onderdelen, uitleesapparatuur en scholing vanuit de fabrikant. Van Biert: "We hebben nu precies dezelfde kennis en materialen als de officiële dealer."

Relatie opbouwen
Van Biert is een echte Flakkeeënaar, opgegroeid in Stad aan 't Haringvliet en nu inwoner van Middelharnis. Al op zijn 15e rolde hij de autobranche, hij startte als hulpmonteur. Later werd hij monteur, toen verkoper en nu runt hij zijn eigen vestiging. "Ik zit al ruim 42 jaar in het vak en sommige klanten ken ik al vanaf het allereerste begin. Er is een familie waarin negen auto's van ons rondrijden. Zij vinden het fijn dat wij laagdrempelig en nuchter zijn. Het mooie van dit vak vind ik het opbouwen van een relatie met de klant."

Bij Auto Koese zijn ze trots op de online beoordelingen. Bij Google scoort het bedrijf 4,8 van de 5 sterren. Van Biert: "Onze klanten komen niet alleen van het eiland, maar ook uit Zeeland, Voorne Putten, Rotterdam en de Hoeksche Waard." Hij benadrukt dat tevreden klanten een prestatie zijn van het hele team.

"Vriendelijk geholpen"
Klanten waarderen het bedrijf vanwege de laagdrempeligheid en directe aanpak. Zo schrijft iemand in een review: "Bijzonder vriendelijk geholpen. Omdat ik tijdelijk zonder auto zat, werd mijn nieuwe auto binnen 1 dag rijklaar gemaakt en geleverd." Samen met baliemedewerker Wim somt Bert de bijzonderheden op van de garage: "We doen niet alleen onderhoud en reparatie, maar ook schadeherstel en het repareren en vervangen van ruiten. En dat geldt voor alle merken. Met de Auto Koese dealerpas hebben klanten voor € 49,- per jaar gratis pechhulp in heel Europa, apk, wintercheck en meer. En tijdens onderhoud is er altijd vervangend vervoer beschikbaar." Meer weten? Stap eens binnen om kennis te maken met Bert en zijn team.

Meer berichten