Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Bijzondere ontmoetingen dichtbij en ver weg

De presentaties van Jan Baks in De Overkant zijn populair. Daarom verzorgt de natuurfotograaf voor de tweede keer een avond met als thema 'Bijzondere ontmoetingen in de natuur'. Bijvoorbeeld oog in oog staan met een ree, de eerste keer een ijsvogel zien vliegen of op vakantie een wilde beer zien. Jan Baks uit Goedereede fotografeert al vele jaren de natuur, zowel op Goeree-Overflakkee als in verre landen.

Hij neemt bezoekers mee op reis. De eerste ontmoeting met een berglandgorilla, de ontmoeting met Grizzlyberen in Alaska, de aanval van een orka op een jonge zeeolifant, het bezoek aan een eiland dichtbij de Falklandeilanden, waar bijna nooit mensen komen en waar de grootste albatrossenkolonie van de wereld leeft, of de duizenden pinguïns van South Georgia. En in eigen land bijvoorbeeld de ontmoetingen met grote sterns, een groep lepelaars en flamingo's bij Battenoord.

De presentatie is donderdagavond 15 augustus om 20.00 uur in De Overkant in Ouddorp. Ontvangst vanaf 19.30 uur met koffie. Kosten 6,50 euro en NLGO-leden 5 euro. Vooraf aanmelden bij de VVV: 0187-681789.

Meer berichten