Logo eilandennieuws.nl
De oude school in Langstraat.
De oude school in Langstraat. (Foto: )

Reünie oud-leerlingen lagere school Langstraat

LANGSTRAAT – Een dag om met elkaar mooie herinneringen op te halen. Dat moet de reünie voor oud-leerlingen van de O. L. school in de Langstraat worden. De reünie is op zaterdag 7 september 2019.

Tekst: Kees van Rixoort

Van 10.00 tot 15.00 uur kunnen oud-leerlingen van de lagere school terecht in en rond de Keet. Wie er niet naar school is gegaan, maar bijvoorbeeld filmavonden bijwoonde of toneelspeelde in het schoolgebouw, is ook welkom. Evenals andere geïnteresseerden en partners.

Tijdens de reünie doen de bewoners van het voormalige schoolgebouw de deuren nog een keer open om een kijkje te nemen. In de Keet zijn foto's te zien van de school door de jaren heen. Het is ook mogelijk foto's van de Langstraat te scannen. Voor reünisten is er een lunch (à 7,50 euro). In de loop van de middag treedt het Adolfskoor uit Den Bommel op.

Wie gebruik wil maken van de lunch moet zich opgeven en vooraf betalen: 7,50 euro op rekeningnummer NL 95 RBRB 0677 1237 01 t.n.v. Belangen Langstraat te Achthuizen. Opgeven is mogelijk tot 24 augustus. Meer informatie: Jeanet Leroy van het reünieteam, telefoon 0187-665804, e-mailadres jeanet.leroy@planet.nl.

Meer berichten