Logo eilandennieuws.nl

Boekpresentatie Het Verhaal bij Bruna Ouddorp

Foto:

OUDDORP – Op zaterdag 20 juli 2019 presenteert Saskia Hameeteman-Blanker haar eerste jeugdboek Het Verhaal bij Bruna Ouddorp. In dit jeugdboek worden in een leuk en spannend verhaal, diverse maatschappelijke thema's aangesneden, zoals verslaving, loverboys, scheiding, ziekte, adoptie, pesten, eenzaamheid en liefde.

De kinderen van groep 8 van de Koningin Màximaschool krijgen een opdracht van juf IJma. Het lijkt een hele saaie opdracht, maar als ze de opdracht uit gaan voeren gebeuren er hele bijzondere dingen. En wat is er met juf IJma aan de hand?
Via verschillende boeiende en ontroerende verhalen vertelt de oudere generatie over hun levenservaring en opgedane wijsheden, die ze graag doorgeven aan de jongere generatie.
Met Het Verhaal krijgen jongeren een kijkje in het verleden en de toekomst. Zal het hun keuzes in het nu veranderen?

De auteurs

Het boek is geschreven door twee auteurs die, heel bijzonder, ook nog eens dezelfde naam dragen. Op geheel eigen wijze hebben zij een bijdrage geleverd aan dit boek. Saskia Hameeteman-Blanker is de bedenker van het verhaal, samen met Saskia Hameeteman heeft ze alles op papier gezet en samen hebben ze de hoofdstukken geschreven. Hameeteman Business Support heeft het boek prachtig vormgegeven en geïllustreerd.
"We wilden een verhaal maken over de levenservaring en wijsheid van de oudere generatie. Om kinderen en jongeren te inspireren en om hen te laten zien dat oude mensen sterker zijn geworden door de uitdagingen van het leven. En dat ze deze uiteindelijk hebben overwonnen. Jongeren groeien op in een moeilijke tijd. Ze hebben veel uitdagingen. De druk om te presteren is hoog, gevaren liggen op de loer. Doordat ze nog weinig levenservaring hebben kunnen opdoen weten ze nog niet goed hoe ze met die uitdagingen om moeten gaan. Door de verhalen te vertellen van oudere mensen willen wij kinderen en jongeren een steun in de rug meegeven. Zodat ze sterker het volwassen leven in kunnen gaan."
Door samenwerking van beide schrijvers is Het Verhaal een boek geworden dat iedereen aan zal spreken.

Boekpresentatie

Het Verhaal kost € 12,95. Als u de verzamelbox van de vier boeken van Saskia Hameeteman-Blanker koopt, verpakt in de leuke Gereedschapskist Tools 4 Your Life, krijgt u Het Verhaal daarbij gratis. Als u meer wilt weten of uw boek wilt laten signeren door één van de auteurs, bent u van harte welkom op zaterdag 20 juli tussen 10.30 en 15.00 bij Bruna Ouddorp, (Hoenderdijk 19)

Meer berichten