Logo eilandennieuws.nl
Foto:

12,5 jaar Van der Linde Rommelmarkt

OUDDORP - Vorige week heeft Lijnie van der Linde met haar vaste hulpen het 12,5 jarig bestaan van de rommelmarkt gevierd met een etentje.

Omdat er bij het 10-jarig bestaan uitvoerig bij de rommelmarkt is stilgestaan, was er nu maar een kort officieel gedeelte, waar de hulpen werden bedankt voor de spontane medewerking. "Dankbaar dat we de gezondheid en de kracht gekregen hebben daarvoor, daarom bovenal gaat onze dank naar de HEERE", aldus de familie Van der Linde.
Ook deed Lijnie (zakelijk) een dankwoord naar de eigenaar van het pand dhr. Van der Linde (haar man Kees) voor het belangeloos beschikbaar stellen van een ruimte in de loods, wat langzamerhand door de jaren - ongevraagd - als maar meer werd.
Als dank daarvoor overhandigde Lijnie met al haar hulpen haar man een elektrische fiets en wenste hem heel veel veilige kilometers.
Toen de rommelmarkt 5 jaar bestond was als dank een gewone fiets aan Van der Linde overhandigd, die hij nu helaas terug moet geven en zal te koop komen te staan op de rommelmarkt.
12,5 jaar rommelmarkt een hele tijd, vele goede doelen en/of instanties zijn verrast, daarom willen men een ieder bedanken voor het brengen en/of kopen v/d spullen.

Meer berichten