Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Oldtimerdag met scala aan oude ambachten

Oldtimerdag met scala aan oude ambachten

OUDDORP – Oude tijden herleven op de Oldtimerdag op zaterdag 20 juli 2019 in Ouddorp Centrum. Op deze dag zijn er in en rondom het centrum meer dan 40 klassieke auto's te bewonderen, ieder met een eigen verleden. Naast de oldtimers, mogen de jongtimers, die minimaal 25 jaar oud zijn, ook niet ontbreken. De eigenaren van deze prachtige auto's vertellen u graag meer over de auto's, dus vraag maar raak. Misschien mag u in sommige auto's zelfs even het echte gevoel van vroeger ervaren.

Maar dat is nog niet alles, naast de prachtige auto's kunt u ook genieten van een scala aan oude ambachten. Compleet in klederdracht kunt u deze oude ambachten aan het werk zien. Wat denkt u van nette boeten, touwslaan, touw knopen, zeilen maken, viskubben vlechten en klompen maken? Daarnaast mogen de scheepsmodellen, schip bouwen in een fles en een schip op hout branden ook zeker niet ontbreken. Kortom, alle maritieme soorten ambachten van vroeger komen hier tot leven.
De ambachtslieden demonstreren de oude gebruiken graag en vertellen u er gelijk wat meer over.
Uiteraard zijn ook de gezellige winkels en terrassen te bezoeken deze dag. Een leuke dag uit voor de hele familie! Kom dus op 20 juli naar het gezellige en bruisende centrum van Ouddorp.
Deze dag wordt, namens alle ondernemers in Ouddorp Centrum, georganiseerd en aangeboden door BIZ Ouddorp Centrum, in samenwerking met Meuleman Autoschade.

Meer berichten