Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Renault Kangoo van Auto Koese voor Dogs Uitlaatservice

SOMMELSDIJK/DIRKSLAND - Naast een groot assortiment personenauto's voor particulieren, heeft Auto Koese ook een groot aanbod van bedrijfsauto's. Het bedrijf met vestigingen in Middelharnis, Sommelsdijk en Sint Annaland, heeft een ruime keus in bedrijfswagens voor zowel grote als kleine bedrijven.

Door Adri van der Laan

Vorige week ontving Simone Steehouwer uit handen van Carlo van Dienst van Auto Koese de sleutels voor haar bedrijfswagen. Simone is kort geleden gestart met haar bedrijf Dogs Uitlaatservice. Voor het werk als hondenuitlaatservice is een goede bedrijfswagen heel belangrijk en daarom kwam ze terecht bij Auto Koese. Ze heeft nu een Renault Kangoo tot haar beschikking.
Carlo van Dienst legt uit dat Auto Koese elke ondernemer die op zoek is naar een bij hem of haar passende bedrijfswagen van dienst kan zijn. Of dit nu een startende ondernemer of een groter gevestigd bedrijf is, er is altijd wel een bedrijfswagen die geschikt is. "Vanuit onze expertise kunnen wij bedrijven helpen om een geschikte, bij het bedrijf passende auto te vinden", aldus Van Dienst. "Verder kunnen ondernemers, evenals particulieren, bij ons natuurlijk terecht voor onderhoud, reparatie en schadeherstel".

Dogs Uitlaatservice

Simone Steehouwer is kort geleden gestart met haar bedrijf Dogs Uitlaatservice in Dirksland. Zij heeft in de afgelopen dagen flyers verspreid in het midden van het eiland, waarin ze haar diensten als hondenuitlaatservice aanbiedt. Als mensen er niet aan toe komen om hun hond uit te laten, dan kan Simone hierin voorzien. "Dit kan dagelijks zijn, maar ook als hondeneigenaren een dagje weg moeten en ze de hond niet mee kunnen nemen, maar het kan ook zijn dat ze een nachtje weg moeten. Dan kan ik ook de hond uitlaten", aldus Simone. Verder kan er zoveel mogelijk aan de wensen van de klanten worden tegemoet gekomen.
In de praktijk gaat het zo dat Simone de honden zelf met haar bedrijfswagen ophaalt bij de eigenaren en dan naar een geschikte plaats rijdt om de hond uit te laten. "Ik kan in totaal zes honden in één keer uitlaten". De baasjes van de honden hoeven hiervoor niet thuis te blijven want het is ook mogelijk om een sleutelcontract met Simone af te sluiten. Zij haalt en brengt de hond dan thuis, zonder dat de hondeneigenaren thuis hoeft te zijn.

Goede handen

Simone is gewend om met honden om te gaan. "Zelf heb ik twee honden en ik houd sowieso van dieren. Ik ben opgegroeid met huisdieren, want thuis liepen altijd honden, katten en kippen rond. Daarnaast heb ik bij het Groen College mijn diploma dierverzorging gehaald". Dus de aan haar zorgen toevertrouwde honden zijn bij Simone in goede handen.
Het werkgebied voor Dogs Uitlaatservice is ongeveer 15 km rondom Dirksland, dus van Stellendam tot Middelharnis, Herkingen en Nieuwe-Tonge. Ze hoopt met de Renault Kangoo, waarin ook veilige hokken voor de honden zijn gebouwd, veel onderweg te zijn met de aan haar toevertrouwde honden.

Wie meer wil weten over Dogs Uitlaatservice - zoals prijzen en voorwaarden - kan terecht op de website: www.dogsuitlaatservice.com; mailen kan naar info@dogsuitlaatservice.com of bellen: 06-12137470.
Info over Auto Koese is te vinden op www.auto-koese.nl.

Meer berichten