GOEDEREEDE - Krijn Breen mocht vandaag uit handen van Burgemeester Ada Grootenboer een koninklijke onderscheiding ontvangen
GOEDEREEDE - Krijn Breen mocht vandaag uit handen van Burgemeester Ada Grootenboer een koninklijke onderscheiding ontvangen Foto: Hans Villerius, Wim van Vossen

Brandweerman Krijn Breen Koninklijk onderscheiden

Algemeen 350 keer gelezen

GOEDEREEDE - Vrijdagavond is de heer Krijn Breen uit Goedereede benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De brandweerman van de blusgroep Goedereede kreeg zijn onderscheiding uitgereikt door burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman van de gemeente Goeree-Overflakkee.
Krijn Breen verlaat na 26 jaar de vrijwillige brandweer. Hij trad in 1992 in dienst en heeft de benodigde papieren gehaald om zijn taken naar behoren te kunnen uitvoeren. Naast brandweerman heeft Krijn zich ook zeer verdienstelijk gemaakt voor: Oranjevereniging Goedereede; Stichting Portdagen Goedereede; IJsclub Vooruit Goedereede; Buurtpreventie Goedereede; Supportersvereniging voetbalclub WFB; Bestuur en medezeggenschapsraad OBS Buten de Poorte.
Door zijn lange staat van dienst bij de brandweer, maar ook zijn vrijwillige werkzaamheden voor bovengenoemde instanties, heeft hij veel betekend voor de inwoners van Goedereede, en ook in de regio.

Uit de krant