Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Ronde Tafel Goeree-Overflakkee organiseert diner voor goed doel

Goeree-Overflakkee - Wie houdt er niet van heerlijk eten en gezelligheid? Wat als u dat op een unieke locatie op Goeree-Overflakkee kunt doen, waarmee u ook nog eens een goed doel steunt? Op 22 juni organiseert De Ronde Tafel Goeree-Overflakkee het Diner en Blanc.

Voor het zevende jaar op rij organiseert RT118 (De Ronde Tafel Goeree-Overflakkee) het Diner en Blanc: een volledig verzorgd diner, ergens op het eiland waar men niet eerder zal hebben gedineerd. Zo werd er door de gasten bijvoorbeeld reeds gegeten in een droogdok van de haven van Stellendam, in de tramremise van de RTM in Ouddorp en rond de molen van Dirksland. Vorig jaar was het Diner en Blanc 'te gast' op de Menheerse Werf. Voor sfeerimpressies van voorgaande edities kunt u een kijkje nemen op de Facebookpagina Diner en Blanc RT118.

Ook dit jaar heeft RT118 weer een unieke locatie gevonden om het diner te hosten, maar waar? Dat houden we traditioneel nog even geheim. De gasten ontvangen op de dag van het diner de exacte locatie. De leden van RT118 toveren deze locatie om in een pop-up restaurant waar de gasten op 22 juni kunnen genieten van een volledig verzorgd diner, ter plaatse bereid door een professionele kok. Zoals de naam van het diner al doet vermoeden, is de dresscode: wit. De kosten van deelname bedragen € 75,-. De uiteindelijke opbrengst van het diner is altijd bestemd voor een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Ambulance Wens Nederland: een groep vrijwilligers die dagelijks kosteloos laatste wensen van terminale en immobiele mensen in vervulling laat gaan.

Aanmelden?

Wilt u deze unieke beleving meemaken? Meld u dan aan via RT118.NL/DINER-EN-BLANC.

Meer berichten