Logo eilandennieuws.nl
Foto: Jaap Reedijk

Donderdag Modeshow Goed voor Goed

MIDDELHARNIS - Dit jaar organiseert Kringloopcentrum Goed voor Goed alweer voor de 4e keer het fashion event van Goeree Overflakkee. De spetterende GoedvoorGoed modeshow. Popstichting Jailhouse helpt voor het tweede jaar weer mee met de organisatie en het evenement zal dan ook plaatsvinden in het JAC, in Middelharnis.

Tweedehands kleding is namelijk super hip en trendy en natuurlijk erg duurzaam. Wist je dat je met de keuze voor jouw kleding de impact op het milieu tot 30% kunt terugdringen? Dit doe je door simpelweg te kiezen voor duurzame kleding. Je kunt natuurlijk nieuwe kleding kopen van eerlijke merken. Maar de meest duurzame optie blijft voorlopig nog tweedehands kleding.
Met het kopen van een tweedehands outfit spaar je namelijk grondstoffen, energie en afval. Echte stylisten gaan tegenwoordig helemaal voor vintage en secondhand fashion...Jij ook?

Het hele jaar heeft een groep medewerkers de mooiste, leukste en gekste tweedehandskleding bij elkaar gezocht, uit het grote aanbod dat bij Goed voor Goed binnenkomt, om ook nu weer een mooie show neer te zetten. Naast bijzondere kleding wordt er ook gebruik gemaakt van bijzondere modellen, van jong tot oud. Donderdag 13 juni, inloop vanaf 19:00 uur en start om 19:30. 't JAC, molenweg 28 Middelharnis. Gratis toegang.

Meer berichten