Logo eilandennieuws.nl
Foto:

40 jaar DES-Lolly's

DIRKSLAND - Wat ooit begonnen is als vlammend dames-elftal, is er dit jaar een prachtig jubileum van 40 jaar vriendschap.

In het voetbalseizoen 1978/79 zijn ze begonnen met een bloed fanatiek elftal, die met name heel goed waren in de derde helft van elke wedstrijd. Regelmatig waren ze tot in de late uurtjes te vinden in de gezellige kantine van voormalig voetbalvereniging D.E.S.'67, waar ze zichzelf benoemden tot de DES-Lolly's
Desondanks al die gezelligheid en de drang om te winnen, is er een moment gekomen dat er niet meer voldoende dames waren om te kunnen blijven voetballen, maar de vriendschap is altijd gebleven. De 9 dames die over zijn gebleven zijn tot op de dag van vandaag nog steeds bevriend met elkaar. Regelmatig word er op uit gegaan naar theater, kerstmarkten, etentjes, fietstochten of bijklets-avondjes en als hoogtepunt wordt er elk jaar 2 dagen met een overnachting op stap gegaan met elkaar.
40 jaar lange vriendschap is toch wel heel speciaal en dat moest natuurlijk vereeuwigd worden voor het nageslacht van 17 kinderen en inmiddels ook nog 13 kleinkinderen. (Foto: Karen Raedts)

Meer berichten