Links Jaap Westhoeve, penningmeester MSV&AV Flakkee en rechts Marco Dieleman, partner Unito Sports.
Links Jaap Westhoeve, penningmeester MSV&AV Flakkee en rechts Marco Dieleman, partner Unito Sports.

Unito Sports verlengt samenwerking met MSV&AV Flakkee

Algemeen 665 keer gelezen

MIDDELHARNIS - De beide sportafdelingen van MSV&AV Flakkee hebben haar kledingcontract met Unito Sports en Jako verlengd met 4 jaar.

Penningmeester Jaap Westhoeve: "Het is inmiddels traditie om per 4 seizoenen alle kleding van de leden om te wisselen voor nieuw materiaal. Onze sponsorcommissie heeft in het najaar van 2018 een tender uitgezet naar marktpartijen die gevraagd en ongevraagd, uiteenlopende aanbiedingen hebben gedaan. Bekende sportmerken hebben het uiteindelijk niet gewonnen van onze plaatselijk leverancier Unito Sports, die samen met Jako een voor ons zéér interessante aanbieding heeft gedaan. Uiteindelijk kiezen we dan niet voor de goedkoopste variant, maar wel voor de beste. Alles moet dan ook weer 4 jaar meegaan. Zodoende kunnen onze leden, behoudens sportschoenen en scheenbeschermers, weer beschikken over gratis sportkleding, wanneer ze lid zijn of worden bij ons. Voor jeugdleden is zelfs het eerste jaar lidmaatschap gratis, gesponsord door het bedrijfsleven"

Marco Dieleman van Unito Sports vult aan: "We zijn blij de samenwerking met MSV&AV Flakkee te kunnen continueren, het is altijd fijn als alles in één order wordt besteld en er in feite dus alleen nabestellingen zijn te verwachten. Ook de bedrukking kan dan in één run worden uitgevoerd. Voor het 100-jarig bestaan van MSV&AV Flakkee zijn we nu nog bezig om iets speciaals te ontwikkelen, waarover later meer bekend zal worden. Je bestaat tenslotte maar één keer 100 jaar."

Uit de krant