Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Trainer met enthousiasme voor jeugdvolleybal gezocht

MIDDELHARNIS - Met het aanleren van spelplezier, balgevoel en volleybaltechniek kun je niet vroeg genoeg beginnen. Dat is dan ook de reden dat VC Intermezzo trots is op haar CMV-jeugdafdeling voor leden tot 12 jaar, groeiend tot meer dan 40 leden.

Met hulp van ouders en oudere jeugd zijn er over het algemeen voldoende 'handjes'. Voor het seizoen 2019/2020 wordt gezocht naar een trainer die de verschillende niveaus coördineert over deze helpers heen. Training vindt plaats op dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur in De Staver en op woensdagavond op dezelfde tijd in De Grutterswei. Ben jij iemand die onze jongste jeugd training wil geven en heb jij een visie op het volleybal voor deze groep, meld je dan bij Francien van der Sluijs, voorzitter TCJ, 06-46001328. Wat we vooral zoeken is CMV-volleybalkennis, enthousiasme en didactische vaardigheden. Kom in gesprek met ons!
VC Intermezzo telt in totaal 220 leden met 10 jeugdteams, 4 seniorenteams en een recreantenafdeling. Sinds 2018 hebben wij onze eigen regionale Volleybalschool voor jeugd van 12 tot en met 15 jaar. Kijk ook op onze site www.vcintermezzo.nl.

Meer berichten