Afbeelding

Veel animo bij bedrijven voor volleybaltoernooi

Algemeen 527 keer gelezen

SOMMELSDIJK- Geconcentreerd werken collega's samen om de concurrentie te verslaan. Niet in een kantoorruimte, maar in de sporthal. In De Staver was afgelopen vrijdagavond de zevende editie van het volleybaltoernooi voor bedrijven. Het evenement wordt georganiseerd door volleybalclub Intermezzo en Adviesgroep De Vogel.

Het was volle bak, want het maximale aantal van 24 teams nam deel aan het toernooi. De wedstrijden werden gespeeld op vijf volleybalvelden. In de grote zaal was er veel publiek aanwezig om de deelnemende teams aan te moedigen.

Twee niveaus
Er werd gespeeld op twee niveaus: hoog en laag. Bij niveau hoog ging Marcel Bal Makelaardij na een spannende finale tegen het team van de gemeente Goeree-Overflakkee met de beker naar huis. Bij niveau laag won het team van Hypotheekshop Middelharnis de beker. In de finale versloeg dit team Adviesgroep De Vogel.

Olympische gedachte
Na afloop werd er volop nagepraat. Een ondernemer die met zijn team meerdere wedstrijden had verloren concludeerde nuchter: "Het was weer gezellig, het is bij dit toernooi net als met de Olympische Spelen. Meedoen is belangrijker dan winnen."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant