Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Eén minuut gratis winkelen bij Spar Klapmuts

NIEUWE-TONGE - Afgelopen januari was de grote nieuwjaarsverloting bij NTVV. Een van de grote prijzen van de superronde was één minuut gratis winkelen bij de Spar in Nieuwe-Tonge. Deze was gesponsord door Schipper & Zn Electrotechniek BV uit Nieuwe-Tonge.

De prijs werd gewonnen door de trainer van NTVV, Marius Hotting. Onlangs kwam Marius met zijn vrouw Carolien naar de Spar om de prijs te verzilveren. Wim van Moort was er namens NTVV. Allereerst werd er door Marius goed bekeken hoe hij het beste zijn kar vol kon laden. Samen met Jan en Ina Klapmuts werd er eerst een kopje koffie gedronken. Rond 18.45 uur was het dan zover. Jan zette de stopwatch en daar gingen ze. Carolien achter de kar, Marius rende door de winkel. Na ruim een minuut stopte Jan de tijd. De boodschappen werden opgeteld bij de kassa. Daar bleek dat ze een mooi bedrag bij elkaar hadden gezocht.
Na een korte fotosessie werd er nog wat nagepraat. Daarna gingen Marius en Carolien met een goed gevoel en volle tassen naar huis.

Meer berichten