Logo eilandennieuws.nl
Techniek-vrijwilliger ZIJN Wijnand Legerstee en zangdocent Germaine Compier.
Techniek-vrijwilliger ZIJN Wijnand Legerstee en zangdocent Germaine Compier. (Foto: )

Het Aanschuifkoor gaat weer van start

MIDDELHARNIS - Ruim een half jaar geleden ging in het Diekhuus in Middelharnis het Aanschuifkoor van start; iedere tweede donderdagmiddag van de maand is iedereen van harte welkom om enthousiast mee te zingen.

Het Aanschuifkoor is geen officieel koor met allerlei verplichtingen zoals een stemtest, koorkleding, verplichte optredens en contributie. Samen zingen, elkaar ontmoeten en met een blij gevoel weer naar huis gaan; dat is het Aanschuifkoor! Bij het Aanschuifkoor wordt er een divers repertoire gezongen; van gouwe ouwe (Het dorp, Zomer in Zeeland en Meisjes met rode haren) tot lekkere meezingers (I am sailing, Mag ik dan bij jou en I dreamed a dream).

De leiding van het Aanschuifkoor is in de vertrouwde handen van zangdocent Germaine Compier. Samen met leden van de werkgroep (Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Stichting ZIJN) bereidt ze elke maand een zangrepertoire van ruim een uur voor. Het Aanschuifkoor begint om 14.00 uur. Rond 15.30 uur wordt er afgerond. Halverwege is er een pauze waarin de keel gesmeerd kan worden.

Donderdagmiddag 10 januari is het weer voor de eerste keer Aanschuifkoor in 2019. Aan alle 'zangliefhebbers' de oproep: Kom ook. Want zingen maakt blij!
Locatie: Rabobankzaal – Het Diekhuus, Beneden Zandpad, Middelharnis. Meer informatie: www.bzhd.nl/activiteiten.

Meer berichten