Afbeelding

Eerste Kerstdiner-bingo voor KiKa groot succes

Algemeen 428 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Ruim 50 mensen vulden zaterdagavond 15 december de aula van RGO Middelharnis, waar voor de eerste keer een Kerstdiner-bingo werd georganiseerd door RGO Middelharnis, in samenwerking met KiKa-Goeree-Overflakkee, en dat allemaal voor KiKa. Want het was niet alleen een diner-bingo, alle opbrengst van de avond gaat ook nog eens naar het goede doel Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Door Teun Koote en leerling Tamara Uil van de RGO werd er 's middags hard gewerkt in de keuken om het warme en koude buffet klaar te maken voor de deelnemers van de bingo.
KiKa-ambassadeur Kees Witte en zijn KiKa-smurfen zijn in de middag bezig geweest om de aula aan te kleden en alles klaar te zetten om er een gezellige avond van te maken. Tijdens de eerste editie van de Kerstdiner-bingo waren er wederom vele mooie prijzen te winnen. Kees vertelde dat er ook een supermooi initiatief was op deze avond. Hij kreeg een paar weken geleden een mail van 'Jan Snoep en eetkramen' en hij schreef: "Helaas zijn er velen onder ons die met een minimaal inkomen (en soms zelfs nog met minder) rond moeten komen. Wat in de decembermaand heel moeilijk en soms zelfs niet haalbaar is. Nu lijkt het ons leuk om gezinnen een Kerstdiner-bingo cadeau te geven."


Op deze avond kregen vier gezinnen een superleuke avond, die betaald werd door Jan Soep en eetkramen. "Dit vind ik echt super mooi", aldus KiKa-Kees.
Er werd die avond € 1.974,65 bij elkaar gespeeld en er kwam nog een leuke verrassing, want toen de cheque vertoond werd, werd door Mark van Dijk geroepen: "Vul het maar aan tot € 2.000,-", vertelt Witte trots. "Ik wil graag alle sponsoren bedanken voor de hun bijdrage aan deze KiKa-bingo. We zijn een klein eiland, maar met grote daden", aldus Kees Witte.

Uit de krant