Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Kerstgala bij GO Jongerenavond

OUDDORP – Het is op zaterdag 15 december a.s. op één dag na precies een jaar geleden dat in Werelds aan het Strand de eerste GO Jongerenavond werd gehouden. Een initiatief van Jaco Wolfert en Leendert van Rossum om christelijke jongeren een supergezellige gelegenheid te bieden om elkaar te ontmoeten. Inmiddels wordt de GO Jongerenavond ook in Goes gehouden, maar de eerstkomende avond die nu op agenda staat, is in Ouddorp, weer in Werelds aan het Strand, zaterdagavond 15 december a.s.

Een Kerstgala zal het zijn. "Leuk als de jongens en meiden dan in gala komen, maar een vereiste is dat natuurlijk niet. Stijlvol of gewoon netjes is ook goed. Belangrijkste is dát ze er zijn", geven Jaco en Leendert aan. "Na de laatstgehouden zomeravonden op deze locatie kijken we ernaar uit om hier, in Werelds aan het Strand, weer een avond volop wintergezelligheid te hebben."

Fantastisch
Het initiatief om de GO Jongerenavond op te zetten kwam voort uit het feit dat er voor christelijke jongeren op Goeree-Overflakkee 's zaterdagsavonds niet zo heel veel te beleven valt. "Toch willen ze elkaar graag ontmoeten op een leuke plek, met sfeer en gezelligheid. En dat willen wij ze op de GO Jongerenavond bieden", leggen de organisatoren uit. "Werelds aan het Strand is gewoon een toplocatie en staat helemaal garant voor zo'n avond. Met z'n ultieme styling, ruimtelijke indeling en zithoeken een fantastische plek om als jongeren met dezelfde achtergrond elkaar te ontmoeten, nieuwe contacten op te doen en leuke gesprekken te hebben, natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Een super sfeertje, met knusse verlichting, romantisch rond de open haard, of op de vide van waaraf je op de gezellige benedenverdieping kijkt! Wat moet je nog meer?"
Jaco en Leendert hebben er duidelijk weer ontzettend zin in. Alle jongeren van 17 tot en met 35 jaar zijn hartelijk welkom. De entree bedraagt slechts € 5 entree per persoon. De aanvang is ditmaal om 20.00 uur. Er is voldoende gelegenheid om gratis de auto te parkeren. En vanzelf zijn ook de jongeren uit Zeeland hartelijk welkom! Zie voor meer info www.go-jongerenavond.nl of kijk op www.facebook.com/christelijkejongerenavond of op Instagram gojongerenavond.

Meer berichten