Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Zaterdag 21e Ouddorpse VVV-Snertwandeltochten

OUDDORP - Op zaterdag 1 december a.s., al weer voor de 21e keer, organiseren VVV Goeree-Overflakkee en Hotel Akershoek i.s.m. Het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Goeree e.o., de Ouddorpse VVV-Snertwandeltochten.

De organisatie is ontzettend trots dat het wederom is gelukt om nieuwe stukjes wandelroute op te nemen. Speciaal uitgezette wandelroutes voor deze dag leiden, al naar gelang de gekozen afstand, langs de mooi gelegen Ouddorpse "spulletjes". Door prachtige natuurgebieden, over het strand en/of door de duinen, maar uiteraard allemaal weer langs gezellige en verrassende "stempel-/controleposten". De routes zijn allemaal prima "uitgepijld" en ook geschikt voor "Nordic Walkers".

Starten met 25 en 35 km. wandelen is mogelijk van 8.00 tot 10.00 uur (aankomst uiterlijk 15.00 en 16.00 uur!) en met 10 km van 10.00 tot 12.00 uur bij Hotel Akershoek, Boompjes 1, Ouddorp. Inschrijven voor de 25- en 35- kilometerwandeling is mogelijk op het startpunt vanaf 7.30 uur en voor de 10-kilometerwandeling vanaf 9.45 uur.

Het erwtensoep-seizoen bij Hotel Akershoek is inmiddels voor "geopend" verklaard. Een aantal kenners prezen de lekkere smaak, dus met die welverdiende beloning na afloop van de wandeling komt het helemaal goed!

Deelname kost € 5,- p.p. en is incl. een kleine herinnering en dus ook die goed gevulde kop erwtensoep of ook wel "Akershoek-Snert" genoemd. Ben je lid van een wandelbond, laat dan bij inschrijving je pasje zien en ontvang € 1,-- korting p.p.

Info: VVV Goeree-Overflakkee: 0187-681789 of info@vvvgoeree-overflakkee.nl Zie ook www.snertwandeltocht.nl

Meer berichten