Afbeelding

Opening Het Speelgoedhuis

Algemeen 465 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Eind november opent Het Speelgoedhuis de deuren voor het publiek. Het Speelgoedhuis is een project van de Kledingbank Zuid-Hollandse Eilanden en is gelegen aan de Schoolstraat 36A te Middelharnis.

Het Speelgoedhuis is met geen andere winkel te vergelijken. Het is volgens de initiatiefnemers een uniek project met drie doelen:

- Gratis speelgoed voor kinderen van klanten van de kledingbank;
- Nieuw en gebruikt speelgoed voor low-budget prijzen;
- Financiële ondersteuning voor de Kledingbank ZHE.

Het Speelgoedhuis heeft de uitstraling van een degelijke speelgoedwinkel met de laagste prijzen in de hele regio en is met geen enkele andere winkel te vergelijken die ook speelgoed verkoopt. Dit geldt voor zowel nieuw als gebruikt speelgoed. Al het gebruikte speelgoed wordt zorgvuldig gecontroleerd en voorzien van nieuwe batterijen. Ons assortiment is streng gecontroleerd en alleen de allerbeste kwaliteit komt in de winkel. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuw en gebruikt speelgoed. Zo zijn er allerlei spelletjes, poppen, knuffels, puzzels, auto's, kleine computers, keyboards, gitaren, veel speelgoed op batterijen, schoolspullen en zelfs buggy's en kinderwagens en kinderfietsen. Er kan contant betaald worden of met pin. Het Speelgoedhuis werkt uitsluitend met vrijwilligers, "die vanuit hun hart bij ons werken en graag wat willen betekenen voor hun medemens, waardoor het sociale aspect bij ons een hoge prioriteit heeft."
Men is nog op zoek naar veel enthousiaste dames die het leuk vinden om als vrijwilliger in de speelgoedwinkel te helpen.
Hiervoor kunt u zich aanmelden bij de heer Walter Hendriks, coördinator en voorzitter van de Kledingbank. Telefonisch bereikbaar op het volgende mobiele nummer: 06-52626999.

Uit de krant