Afbeelding

Nieuwe website voor Gospelkoor In Touch

Algemeen 285 keer gelezen

SOMMELSDIJK – Gospelkoor In Touch zit midden in een proces van vernieuwing. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe website, waarop ook het nieuwe logo is te zien.

Dit jaar vierde Gospelkoor In Touch haar dertigjarig jubileum met een uitvoering van The Messiah in de Hervormde Kerk van Middelharnis. Het jaar daarvoor was er in het kader van de viering van dit jubileum een concert in de Emmaüskerk.
In de afgelopen jaren heeft In Touch er alles aan gedaan om een eigentijds en fris repertoire op te bouwen. Ook voor dit seizoen is weer een nieuw programma samengesteld. Het is de bedoeling dat in januari een open repetitieavond wordt gehouden, waarbij natuurlijk een ieder welkom is om de sfeer van het koor te proeven. Wie eerder kennis wil maken, kan terecht op één van de repetitieavonden die gehouden worden in de Exoduskerk aan de Dorpsweg in Sommelsdijk. De repetities zijn elke donderdagavond vanaf 20.00 uur.
Wie meer wil weten over In Touch kan terecht op de vernieuwde site: www.gospelkoor-intouch.nl. Natuurlijk is het koor ook actief op Facebook en Instagram.

Uit de krant