Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Kapsalon Love for Hair groeit verder op nieuwe locatie

DIRKSLAND – Het is hard gegaan met Love for Hair. De Dirkslandse kapsalon is in korte tijd twee keer uit zijn jasje gegroeid en verhuisd. De laatste verhuizing is net achter de rug: van de Ring naar de Voorstraat. Per 1 november zijn kapster Wendy Jordaan en haar team actief op het nieuwe adres.

Door Kees van Rixoort

Wendy Jordaan is nu vier jaar zelfstandig ondernemer. Ze begon aan huis. De ruimte die ze daar had gecreëerd als kapsalon was algauw te klein. Meer ruimte vond ze in een winkelpandje aan de Ring. Om de groeiende vraag te kunnen beantwoorden kwamen er twee kapsters bij: Nadine en Esmee. En dat in een pandje met, zo bleek, beperkte afmetingen.

De verhuizing naar het veel grotere winkelpand op Voorstraat 58 is dan ook een logisch vervolg voor Love for Hair. In deze voormalige winkel van fotograaf Arjo van der Graaff is ruimte voor vijf stoelen, terwijl er aan de Ring niet meer dan twee stonden. Wendy Jordaan heeft de kapsalon smaakvol en uitnodigend ingericht.

"Ik vind het belangrijk dat er een huiselijke sfeer is. Het moet gezellig en persoonlijk zijn. We hebben met veel klanten een band opgebouwd. Dat wil ik graag zo houden", zegt Wendy. Dat en in niet mindere mate de kwaliteit verklaren volgens haar het succes van Love for Hair. "Wat ook meespeelt is de groei van Dirksland. Dat is goed te merken in aanloop naar de kapsalon." Een specialisatie is hairwaving en tape-extensions. De Dirkslandse kapsalon verzorgt ook haarwerk.

Klanten ontvingen in de openingsweek iets lekkers bij de koffie. In december kunnen ze een attentie van Love for Hair tegemoet zien.

Love for Hair is een kapsalon voor dames, heren en kinderen. In principe werkt de zaak op afspraak, al zijn er nu en dan ook mogelijkheden voor mensen die binnen lopen. Geopend van dinsdag tot en met zaterdag, ook op donderdag- en vrijdagavond.

Meer berichten