Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Actuele ontwikkelingen op het wooneiland Goeree-Overflakkee

GOEREE-OVERFLAKKEE - De eilandelijke woningmarkt is volop in beweging. Dit bleek vorige week tijdens een woonseminar. Woongerelateerde ondernemers en bestuurders waren bijeen in het auditorium van Tbp electronics en praatten elkaar bij aan de hand van verschillende thema's rondom 'wonen'.

Tekst en foto: Adri van der Laan

Tijdens het seminar kwamen verschillende zaken aan de orde rondom de eilandelijke woningmarkt, deze onderwerpen werden toegelicht door sprekers die verschillende professies vertegenwoordigden, zoals de makelaardij, de gemeente en de woningcorporaties. Het seminar werd georganiseerd door Huizen op Flakkee, dat drie jaar geleden is opgericht en als doel heeft om het gezamenlijke huizenaanbod gebundeld te presenteren op de websites www.huizenopflakkee.nl en www.huizenopgoeree.nl.

Tijdens het seminar kreeg 'Huizen op Flakkee' een meer permanente status, want het initiatief werd gepresenteerd als Stichting. Het Stichtingsbestuur wordt gevormd door Jan Tieleman als voorzitter, secretaris is Taco van Dieren. Leon van den Nieuwendijk gaat als penningmeester de financiën beheren. Tijdens het seminar werd op ludieke wijze afscheid genomen van wethouder Arend-Jan van der Vlugt. Hij kreeg een reusachtige opblaasbare flamingo uitgereikt.

In de abonneekrant van aanstaande vrijdag een uitgebreid verslag van deze bijeenkomst.

Meer berichten