Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Faciliteiten op Tiengemeten met winterslaap

REGIO - In het winterseizoen is natuureiland Tiengemeten een oase van rust. Vanaf donderdag 1 november zijn het Infopunt aan vaste wal en het Bezoekerscentrum, Speelnatuur en de musea op Tiengemeten met winterslaap. De natuur is uiteraard wel gewoon toegankelijk voor bezoekers, ook de toiletten en koffie/thee in het openbare deel van het Bezoekerscentrum zijn bereikbaar. Een kaartje kopen voor de pont kan via de website van Natuurmonumenten.

Natuureiland Tiengemeten is dé ideale plek om rust te ervaren en het hoofd leeg te maken. Trek warme kleren en stevige schoenen aan, zorg voor een lunchpakket en stap op de pont in Nieuwendijk. Eenmaal aan boord laten bezoekers de drukte van alledag achter voor een dag in de ongerepte natuur. Ook tijdens de wintermaanden leent het eiland zich perfect voor wandelingen.

Met het Infopunt in winterslaap, is het pontkaartje te kopen via de website van Natuurmonumenten: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten. Er kan eventueel ook contant worden betaald bij de schipper. Vanaf dinsdag 2 april 2019 zijn alle faciliteiten op het natuureiland weer dagelijks open (behalve op maandag).

Meer berichten