Logo eilandennieuws.nl
Foto: Hans Villerius

Succesvolle Woon & Lifestyle Beurs Goeree-Overflakkee

GOEREE-OVERFLAKKEE - Tieleman Keukens organiseerde afgelopen vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober de Woon & Lifestyle Beurs. Dit jaar weer in een nieuw jasje en met maar liefst 32 partners. Het was een inspirerende Woon & Lifestyle Beurs, met kookdemo's van o.a. Siemens, Bora, en PITT Cooking. Proeverijen van TeaTag, Agnes Cuisine, Quooker.

Overal door de grote showroom van keukenspecialist Tieleman stonden hapjes en drankjes voor de bezoekers. De beurs bood voor ieder wat wils op het gebied van wonen & lifestyle, zoals interieuradvies, vloeren, hypotheken & verzekeringen, wijnen, Rituals (by DA), verf & behang, woonaccessoires, meubelen en uiteraard keukenadvies. Het aanbod van (nieuwbouw)woningen was dit jaar groot, zo konden de bezoekers zich laten informeren over De Goede Ree, Dock187, Hoofdwacht, Molenpolder en Hart van West. Maar ook de nieuwste kleding, sieraden, auto's, de Quooker Cube en klokken waren te zien.

De kinderen werden vermaakt in de bioscoop, in het Playstation centre en in de speelhoeken. De live muziek werd verzorgd door Els van de Wetering en het goede doel werd vertegenwoordigd door KiKa. Het was een gezellige drukte in Middelharnis, ruim 2.000 beursbezoekers en keukenklanten uit heel Nederland en België wisselden elkaar deze dagen af. Het was één van de meest succesvolle edities sinds de Woon & Lifestyle Beurs wordt georganiseerd. Alvast voor de agenda: volgend jaar zal de Woon & Lifestyle Beurs gehouden worden op 25 en 26 oktober 2019.

Meer berichten