Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Van Zuidland wordt misschien leukste slagerij van NL…

DIRKSLAND - Slagerij van Zuidland in Dirksland doet mee met de verkiezing tot leukste slagerij van Nederland. Nog tot en met 12 oktober kan het publiek stemmen wie de leukste slager van Nederland wordt. En tot nog toe doet van Zuidland het helemaal niet slecht: ze staan eerste van Zuid-Holland!

Door Lars Jacobusse

"Sterker nog, er is er in heel Nederland maar één slagerij die nog meer stemmen heeft dan wij" vertelt slager Lau van Zuidland. De wedstrijd zit als volgt in elkaar: bij het uitbrengen van een stem geef je als consument rapportcijfers voor een aantal criteria zoals prijs-kwaliteitsverhouding, klantvriendelijkheid, assortiment, etc. Ook kan worden aangegeven wat verbeterpunten zijn voor een slagerij. De verbeterpunten rapportcijfers krijgt de genomineerde terug in de vorm van een benchmarkrapport.

"Op basis van de stemronde is er in iedere provincie een winnaar" vertelt de slager. "De ranglijst per provincie wordt gemaakt door van een gewogen gemiddelde te nemen van het aantal stemmen en het gemiddelde rapportcijfer." 15 oktober worden de provinciewinnaars bekend gemaakt. Tijdens de Slavakto op 5 en 6 november wordt er gestreden om de nationale titel.

Van Zuidland heeft een speciale actie aan de wedstrijd gekoppeld: "als je stemt krijg je een bevestigingsmail. Neem die mee naar de winkel en je krijgt een stuk grillworst. Daarnaast maak je kans op een klassieke racefiets. Het is een replica van een fiets die is gebruikt tijdens de Tour de France van 1976." Stemmen kan dus nog tot en met 12 oktober op: www.leuksteslagerij.nl.

Meer berichten