Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Prinsjesdagontbijt Stellendam trekt veel ondernemers

STELLENDAM - Het traditionele Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser vond afgelopen woensdagochtend plaats in 'Het Paviljoen' van Zoet of Zout te Stellendam. Tijdens het ontbijt werden ondernemers bijgepraat door fiscalist Harold van den Berge over de belangrijkste regelingen van de Miljoenennota en het Belastingplan 2019. Gastspreker wethouder Arend-Jan van der Vlugt hield een boeiende presentatie over samenwerking op ons eiland Goeree Overflakkee. Ook was er gelegenheid voor de aanwezigen om elkaar te spreken tijdens een compleet verzorgd ontbijt.

Dit jaar mocht Visser & Visser in Stellendam rekenen op ruim 110 klanten en relaties die het ontbijt bijwoonden. Naast deze Prinsjesdagbijeenkomst vonden nog vier bijeenkomsten plaats op andere locaties. Na een dankwoord aan de sprekers en aanwezigen werd de bijeenkomst afgesloten en was er nog voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Speciaal voor ondernemers heeft Visser & Visser een Prinsjesdag-pagina aangemaakt waar de belangrijkste maatregelen terug te vinden zijn. Ook kunt u hier de prestentatie die is gegeven bekijken: www.visser-visser.nl/prinsjesdag2018.

Meer berichten