Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Wereldwinkel onderging metamorfose

MIDDELHARNIS - De dagen worden korter en van lange avonden in de tuin of op het terras verplaatst het leven zich weer naar binnenshuis. Een moment om de inrichting van uw huis eens te bekijken. De warmte van de afgelopen zomer en het buitengevoel, de kleuren, zou u zo lang mogelijk vast willen houden.

In de zomermaanden heeft de Wereldwinkel een metamorfose ondergaan. Er is geschilderd en de indeling is veranderd. De vrijwilligers van de Wereldwinkel zijn supertrots op de winkel en het resultaat, vele klanten die de winkel al bezocht hebben delen deze mening.
Hierdoor en o.a. door de zomeruitverkoop en de extra kortingen tijdens de Diekdagen, is er weer ruimte gekomen voor vele mooie artikelen.
De vrijwilligers behept met de inkoop van de Wereldwinkel hebben een goede slag kunnen slaan.

Om het thema 'binnenshuis' te promoten, biedt de Wereldwinkel G-O 20% korting op al het serviesgoed.
Wanneer u in de winkel bent, zult u mooie wanddecoraties zien, figuratief en abstract, sluit mooi aan bij de nieuwe trend van retro en vintage.

Wandpanelen gemaakt door Putu uit Bali, Indonesië. Ooit begonnen als masseur in hotels, wilde hij zich meer gaan ontwikkelen en gebruik maken van zijn creativiteit.
Putu heeft een kleine functionele werkplaats naast zijn woning. Hier heeft hij een paar mensen in dienst, die metalen voorwerpen uit bladmetaal knippen met een metaalschaar, vervolgens worden met verschillende hamers diepte en reliëf in het bladmetaal geslagen. Wanneer dit klaar is, brengt hij de uitgeknipte onderdelen naar zijn lassers, deze lassers doen dit ook in hun eigen woning en zij zijn ook ondernemers. Putu voorziet de de lassers van gereedschap en materialen waar zij niet voor hoeven te betalen. De lassers lassen de constructies aan elkaar met metaaldraad om tot een mooi resultaat te komen. Vervolgens haalt Putu deze producten weer op en schildert ze in zijn kleine fabriek in Tabanan. Putu en zijn personeel werken onder de voorwaarden van eerlijke handel.

Meer berichten